Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

Όλοι έχουν αναρωτηθεί πως μπορείς να κερδίσεις σίγουρα στη ρουλέτα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι και η μορφή των πονταρισμάτων του μας επιτρέπει να πουμε πως υπάρχει τρόπος να κερδίσεις. Δεν είναι 100% σίγουρος, αλλά είναι 99%. Αυτό το 1% πιάνει τους υπερβολικά άτυχους, τους παίκτες που όχι ρουλέτα δεν πρέπει να παίζουν, αλλά καλύτερα να μένουν σπίτι τους μην τους πέσει κάποιος μετεωρίτης στο κεφάλι.

Ο μοναδικός τρόπος να κερδίσεις στη ρουλέτα είναι η σωστή στρατηγική και το σύστημα. Δείτε τις ενότητες στρατηγική ρουλέτας και σύστημα ρουλέτας για περισσότερες πληροφορίες. Από προσωπική πείρα, αλλά και από συζητήσεις με παίκτες ρουλέτας, έχουμε καταλήξει πως διαφορετικά συστήματα βγαίνουν κερδοφόρα στον κάθε ένα, οπότε η δοκιμή είναι απαραίτητη.

Το δικό μας προσωπικό σύστημα βασίζεται στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη του τραπεζιού, την ελαχιστοποίηση των απωλειών και το μικρό αλλά συνεχόμενο κέρδος. Προτιμάμε να παίζουμε στη Premium Ευρωπαϊκή Ρουλέτα του King Solomons Casino για τους εξής λόγους:

  • ωραία καθαρά γραφικά και ηχητικά εφέ
  • στατιστικές πληροφορίες σε κάθε ποντάρισμα
  • ομαλή ροή μπίλιας
  • υψηλή απόδοση παιχνιδιού

Πάμε όμως να δούμε τη στρατηγική μας, η οποία μέχρι τώρα αποδεικνύεται εξαιρετικά κερδοφόρα.

Αρχικά ποντάρουμε €1 στο κόκκινο ή μαύρο για να αποκτήσουμε 48% πιθανότητες κέρδους. Στη συνέχεια ποντάρουμε άλλο €1 σε 12άδα, αυξάνοντας έτσι κατά 16% ακόμα τις πιθανότητες κέρδους μας, που πλέον είναι στο 64%. Βλέπετε πως το συγκεκριμένο τραπέζι μας δίνει αυτή την πληροφορία πάνω δεξιά στην οθόνη. Στη συνέχεια κάνουμε ακόμα ένα ποντάρισμα στα μονά ή τα ζυγά, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες κέρδους μας στο 86%. Εδώ πατάμε Spin και περιμένουμε το αποτέλεσμα.

Ας υποθέσουμε πως ποντάραμε €1 στο μαύρο, €1 στη τρίτη 12αδα, και €1 στα μονά. Πάμε να δούμε μια σειρά από αποτελέσματα και τι συμβαίνει:

Εαν βγουν και τα τρία πονταρίσματα, έχοντας ποντάρει €3 θα πάρουμε πίσω €7. Εαν χάσουμε ένα από τα τρία πονταρίσματά μας, θα πάρουμε πίσω €4 ή €5 (εξαρτάται ποιο χάσαμε). Θα έχουμε μικρή απώλεια €1 εαν δεν βγουν δύο από τα τρία πονταρίσματά μας, ενώ θα χάσουμε τα χρήματά μας αν αποτύχουν όλα τα πονταρίσματα, κάτι που όμως έχει πιθανότητες μόλις 14% να συμβεί.

Το παραπάνω σύστημα θέλει υπομονή, και στοχεύει στην κάλυψη των απωλειών (παίζοντας με κάλυψη 86%) και στο συνεχόμενο μικρό κέρδος. Το σύστημα μπορεί να εξελιχθεί με ένα επιπλέον ποντάρισμα σε αριθμό ή σε 2αδα, ώστε αν κάτσουν να λάβουμε κέρδος x36 ή x18.

Εαν έχετε και εσείς κάποιο σύστημα που δουλεύει σε εσάς, θα χαρούμε να το ακούσουμε και να το αναφέρουμε στο ρουλέτα.gr